urna mobila 

Intrebare
O fundaţie / asociaţie doreşte amplasarea de urne pentru colectarea unor donaţii în magazinul nostru / în instituţia noastră / în cladirea noastră / în reţeaua noastră de magazine.
Ce documente legale trebuie să deţinem noi în acest sens ? Ce înregistrări contabile trebuie să facem ?

kinetoterapie 

Raspuns
Pentru spaţiul utilizat în cadrul magazinelor se poate face contract de închiriere sau un parteneriat prin care firma deţinătoare de magazine oferă spaţiul, iar fundaţia / asociaţia va face publicitate prin acţiunile sale.
Predarea urnelor, dar şi a sumelor strânse, se face prin proces-verbal. Aceste urne trebuie sigilate şi numerotate de către fundaţie / asociaţie, menţionate în contract ca amplasament, etichetate cu denumirea fundaţiei / asociaţiei, scopul şi perioada campaniei.
Magazinul nu trebuie să înregistreze în contabilitate urnele, acestea fiind marcate în conturile specifice produselor în custodie 8033.

 

Detii sau administrezi un spatiu comercial?
Poti face lobby pe langa persoanele de decizie dintr-o institutie, uzina, fabrica sau retea de magazine?

Atunci poti AJUTA GRATUIT prin instalarea uneia sau a mai multor urne de donatii.
Toate sumele colectate vor fi evidentiate pe site-ul nostru pentru un maxim de transparenta.
În plus, pentru promovarea imaginii partenerilor nostri, vom posta un banner in format 150 x 70px (sau alt format) pe site-ul www.clinicacopiilor.ro, o scurta descriere a activitatii desfasurate de catre PARTENER si link directionare catre site-ul PARTENER, in sectiunea „Parteneriate si Sponsori” .

Solicita una sau mai multe urne de donatii la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Iata ce urne poti solicita: 

Baby swimm Urna donatii  Inaltime   Latime Adancime 
 Model 1   20 cm 20 cm 20 cm 
 Model 2   25 cm  25 cm  25 cm 
 Model 3  30 cm 30 cm 30 cm 
Model 4 Solicita alte dimensiuni

 

Multumim tuturor celor care aleg sa ne sprijine si in acest mod!