UMANITAR: Sustineti construirea Clinicii Copiilor!

(articol preluat din www.1asig.ro)

In Romania, in momentul de fata nu exista un centru unde sa se poata recupera medical un copil care a suferit o operatie, care are deficiente locomotorii, care are autism, Down, paralizie cerebrala, care a fost victima unui accident auto si nu numai. In acest context, ONG-ul Asociatia Clinica Copiilor isi propune construirea unui astfel de centru medical.

Proiectul "Clinica Copiilor" are nevoie de ajutorul dumneavoastra! Puteti sustine proiectul prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venit, ca persoana fizica, sau printr-o sponsorizare, ca persoana juridica.

Cititi in continuare mai multe detalii despre "Clinica Copiilor" oferite de organizatorii proiectului.

De ce CLINICA COPIILOR ?

In Romania, in momentul de fata nu exista un centru unde sa se poata recupera medical un copil care a suferit o operatie, care are deficiente locomotorii, care are autism, Down, paralizie cerebrala, care a fost victima unui accident auto si nu numai.
De exemplu, in Romania sunt peste 500.000 de cazuri de epilepsie, si anual mai sunt descoperite 11.000 de noi cazuri (Sursa: Societatea romana impotriva epilepsiei). Un alt exemplu: in Romania, in iulie 2015 erau peste 70.000 de copii cu dizabilitati conform studiului efectuat de Fundatia Dezvoltarea Popoarelor si citat de Agerpres. Dar se pare ca acest numar este dublat de cel al copiilor nediagnosticati sau ai caror parinti refuza diagnosticul.
Oare ce numar din acesti 140 000 de copii pot fi recuperati? Noi credem ca foarte multi copii.

Ce am realizat in 10 luni?

Pe ce ne concentram in acest an?

Anul acesta ne concentram pe Proiectul Maracineni. Lucram la proiectul de arhitectura. Am inceput deja "sa demolam" in cladire, ca sa inlocuim partea de instalatii electrice, sanitare. Insa avem nevoie de sustinere din partea dumneavoastra.

Avem nevoie de...

  • Avem nevoie de promovare in spatiul public. Noi obisnuim sa facem cross-advertise (trecem la parteneri publicatia care ne sustine) si ii invitam pe toti cei care sunt interesati de promovarea proiectului sa ne contacteze.
  • Avem nevoie ca mediul de afaceri romanesc sa se implice in sustinerea acestui proiect. Codul Fiscal ofera mijloace fiscale prin care sustinerea unui astfel de proiect costa 0 lei firma care intelege mecanismul de sponsorizare. Si nu este foarte greu de inteles - facem referire la Codul Fiscal - Legea nr. 227 / 2015, Art. 25 Cheltuieli - alin. 4 lit. I - Redirectionarea impozit pe profit. Aici sunt toate informatiile necesare.
  • Avem nevoie ca persoanele fizice sa sustina acest proiect prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venit. Aici sunt toate informatiile necesare.

Mai multe detalii despre proiect gasiti si pe:
https://www.facebook.com/clinicacopiilor
http://clinicacopiilor.ro/ajuta-si-tu/ajuta-gratuit

Articol preluat din www.1asig.ro - Umanitar: Sustineti construirea Clinicii Copiilor!