Vrem sa construim o clinica pediatrica destinata recuperarii medicale.

Plecand de la experienta pe care am avut-o si o avem cu sistemul de sanatate romanesc, dar cunoscand si cum functioneaza un sistem de sanatate din tarile vest-europene, ne dorim sa oferim servicii medicale in care parintii si copiii lor sa fie siguri ca vor fi tratati cu respect, in conditii optime de rezolvare a problemelor medicale, de catre personal dedicat.

Asa cum toate companiile private isi centreaza toata filosofia de business pe client si pe satisfacerea asteptarilor si dorintelor sale, in acelasi mod noi dorim sa ne concentram pe nevoile de recuprerare medicala a copilului si sa satisfacem asteptarile parintilor.
Filosofia noastra: “ Copilul tau este in centru ” .

Exista deja un teren pentru acest proiect, de 10 000 m2, stradal, cu acces direct la strada principala. Terenul se afla in comuna Budeasa (la 7 km de centrul orasului Pitesti).

Spastic  Recuperare medicala 

Pe acest teren vom construi un centru de recuperare medicala, dintre cele mai serioase si performante. Ne ajuta si relieful, pentru ca este o zona de deal cu sute de hectare de padure.

Domeniile in care dorim sa oferim servicii de recuperare medicala la CLINICA COPIILOR:

 • Corectarea mersului
 • Recuperare medicala ca urmare a unor accidente
 • Intarziere in dezvoltare psiho-motorie
 • Epilepsie
 • Autism
 • Paralizie cerebrala
 • Sindrom Down

Ce trebuie sa avem la CLINICA COPIILOR:

 • Aquakinetoterapie
 • Ergoterapie
 • Logopedie
 • Psihologie
 • Terapie ocupationala
 • Kinetoterapie
 • Evaluare psihologica si cognitiva

Ce trebuie sa facem pentru a avea aceste specilitati, intr-un singur loc:

1. Sa construim o clinica functionala, o cladire destinata recuperarii medicale pentru copii
a. Pana in momentul de fata nu am reusit sa identificam surse de finantare europene sau de alta natura. Constructiile in scop medical nu sunt proiecte eligibile pentru fondurile europene in perioada 2014 – 2020.
b. Daca ai alte informatii sau idei, ne poti scrie la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

2. Sa utilam aceasta clinica cu sali de kinetoterapie, bazine pentru aquakinetoterapie, cabinete cu diverse specialitati, aparatura si materiale necesare in recuperarea medicala pediatrica
a. Exista fonduri europene suficiente pentru dotare si utilare CLINICA COPIILOR, numai ca avem nevoie de cladire (vezi pasul 1)

3. Sa gasim personal de calitate pentru CLINICA COPIILOR
a. Suntem siguri ca vom face cele mai bune alegeri in recrutarea personalului medical ce va lucra la CLINICA COPIILOR. Exista posibilitatea de accesare fonduri europene pentru programe speciale de salarizare.
b. Daca vrei sa faci parte din echipa medicala CLINICA COPIILOR poti completa acest formular de contact sau ne poti scrie la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. . Ne intereseaza experinta profesionala si realizarile tale pana in prezent, si daca esti dispus(a) sa te muti in Pitesti. Pentru cei mai buni specialisti vom oferi locuinta de serviciu si mijloc de transport GRATUIT.

4. Sa crestem si sa instruim personal de calitate din randul tinerilor
a. An de an vom alege cei mai buni voluntari din randul studentilor (ani terminali) si le vom face o propunere salariala.
b. Daca vrei sa ajuti ca voluntar la CLINICA COPIILOR poti completa acest formular de contact ne poti scrie la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

5. Sa oferim servicii medicale integrate de calitate
a. Ne dorim sa oferim solutii personalizate pentru fiecare copil in parte, pentru ca fiecare copil este diferit si are alte nevoi, reactioneaza la alti stimuli, are un alt istoric medical.