Sponsori

 

Incepand cu 24.12.2015, Allianz – Tiriac este asiguratorul oficial pentru CLINICA COPIILOR, si a sponsorizat prin
preluarea in asigurare a cladirii CLINICA COPIILOR pentru o valoare asigurata de 530 000 Euro.

logo allianz tiriac 1 Allianz-Tiriac, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din lume, lider mondial in domeniul asigurarilor, compania de asigurari Nr. 1 in Romania. De-a lungul timpului, Allianz-Tiriac a sprijinit diverse proiecte sociale, initiative educationale si evenimente culturale si a sustinut asociatii si organizatii caritabile implicate in asistarea grupurilor defavorizate - copii, adultii si batranii cu dificultati - sociale, fizice, psihice si/sau mentale, in scopul reintegrarii acestora in societate. 

Afla mai multe pe www.allianztiriac.ro  iconfb

logoalbastru250 Avem ca promoter si sustinator una dintre cele mai cunoscute, respectate si puternice companii de brokeraj in asigurari din Romania, MILLENIUM INSURANCE BROKER (MIB) SA. Cu o vechime de peste 18 ani, MIB este acum una dintre cele mai cunoscute, respectate si puternice companii de brokeraj in Asigurari. Constant, MIB si-a asumat rolul de educare in spiritul protejarii vietii si sanatatii, precum si a conservarii patrimoniului finaciar pentru fiecare client in parte. MIB sustine activ o piata financiara care sa functioneze dupa reguli clare si juste, intr-un mediu concurential in care sa primeze serviciile de calitate oferite clientilor. Prin partenerii sai de valoare, MIB este prezent in peste 120 de locatii, pe tot cuprinsul tarii.
MILLENIUM INSURANCE BROKER - Daca un lucru merita facut, atunci merita facut bine!

Afla mai multe pe www.myinsurance.ro   www.mibasigurari.ro   iconfb

Logo CJ Arges150 In sprijinul proiectului CLINICA COPIILOR s-a alaturat CONSILIUL JUDETEAN ARGES. Ca urmare a protocolului de colaborare incheiat, am amplasat in sediul institutiei un roll-up de prezentare si o urna personalizata CONSILIUL JUDETEAN ARGES - Partener CLINICA COPIILOR.
Fiecare poate ajuta #ajutagratuit! Impreuna trebuie sa reusim! Copilul tau este in centru!
Multumim Consiliului Judetean Arges!

Afla mai multe pe  www.cjarges.ro   iconfb

Logo Jupiter City250 In sprijinul proiectului CLINICA COPIILOR s-a alaturat JUPITER CITY SHOPPING CENTER – cel mai mare mall din judetul Arges, locul in care fiecare vizita se transforma intr-o experienta completa, o destinatie ideala pentru shopping! Vei găsi branduri în exclusivitate în Pitești: Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Sephora, Intersport, Nissa, New Yorker, Dandara sau Decathlon, Mobexpert, Media Galaxy, Praktiker, Casa Rusu, dar si hipermarketul Carrefour.

Afla mai multe pe  www.jupitercity.ro   iconfb

logopistestimall In sprijinul proiectului CLINICA COPIILOR s-a alaturat PITESTI-MALL, cel mai modern centru comercial din Pitesti, gazda unor branduri foarte cunoscute atat nationale cat si internationale, din toate categoriile (supermarket, fashion, comunicatii, restaurante si cafenele). Construit pe 2 nivele, centrul comercial Piteşti-Mall cuprinde peste 100 de magazine cu diverse profiluri comerciale , printre care BSB, ORSAY, DEICHMANN, C&A, TOM TAILOR, JOLIDON, BENVENUTTI, ADIDAS, un supermarket, restaurante şi terase moderne, precum şi alte facilităţi cum ar fi zona Food Court si spaţii destinate distracţiei (CinemaCity, StrikeMania, KidsMania, Maxbet Casino, Epique Club&Lounge). Pitesti-Mall a revoluţionat termenii “distracţie” şi „shopping” fiind locul preferat al argeşenilor pentru petrecerea timpului liber, implicandu-se activ si in sustinerea campaniilor sociale organizate in cadrul comunitatii locale.

Afla mai multe pe  www.pitesti-mall.ro   iconfb

LOGOAOA200 Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş este o organizaţie ne-guvernamentală, non-profit, și apolitică, ce are în componență peste 160 de firme importante din județul Argeș și din țară. Activitatea principală a Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Argeş se materializează în reprezentarea intereselor membrilor in raport cu alte entităţi, organizarea de întâlniri de afaceri sub diferite forme pentru stimularea investiţiilor in judeţ, susţinerea de campanii de promovare a produselor locale prin realizarea de târguri, expoziţii si alte acţiuni similare. De asemenea organizaţia îşi propune sa fie si un centru de informare si consultanta pentru firmele membre.

Afla mai multe pe  www.aoaarges.ro iconfb

logoeptisa In sprijinul proiectului CLINICA COPIILOR s-a alaturat EPTISA Romania, parte a grupului de companii EPTISA, grup cu 60 de ani experienta internationala in 40 de tari, specializat in consultanta, proiectare si management de proiect in domeniul ingineriei. In Romania, Eptisa s-a dezvoltat rapid incepand cu anul 1994 si a reusit sa se impuna ca un sinonim al calitatii si profesionalismului in sectoare precum Infrastructura de Apa, Mediu, Industrie, Energie, Constructii, Transport si Dezvoltare Institutionala.
EPTISA Romania implementeaza in prezent proiecte complexe, actionand permanent intr-un mod eficient, orientat catre rezultate si dezvoltare durabila, reusind astfel sa se afle printre cele mai importante firme locale de inginerie si consultanta.

Afla mai multe pe  www.eptisa.com/ro iconfb

logoeurotehnogrup In sprijinul proiectului CLINICA COPIILOR s-a alaturat EURO TEHNO GROUP care este din 2003 distribuitor autorizat în judeţul Arges al mărcilor de autovehicule VOLKSWAGEN, VOLKSWAGEN Autovehicule Comerciale şi AUDI, iar din 2010 este dealer autorizat al marcii SEAT. În 2006 compania EURO TEHNO GROUP a depăşit graniţele judeţului Argeş şi a deschis un show-room VOLKSWAGEN în oraşul Târgovişte, iar in 2007 a fost finalizat in Piteşti un spaţiu WELTAUTO de comercializare a autovehiculelor de ocazie. Marca WELTAUTO face parte de asemenea din concernul Porsche Holding şi asigură clientului achiziţionarea unor maşini de ocazie verificate şi garantate. EURO TEHNO GROUP se pozitionează astfel în topul mărcilor de import din judeţul Argeş si Dambovita, cu mărcile VOLKSWAGEN, AUDI si SEAT.

Afla mai multe pe  www.eurotehnogroup.ro   iconfb   iconfb   iconfb

LOGO Patru Maini pt OSIM 8x8 1 In sprijinul proiectului CLINICA COPIILOR s-a alaturat producatorul roman de materiale de constructii PATRU MAINI.
Prin tot ceea ce facem ajutam comunitatile si ii inspiram pe cei din jur sa faca la fel. Am ales sa facem antreprenoriat social, pentru ca astfel putem construi un business pe masura valorilor noastre.
Detalii despre programul nostru se regasesc aici: www.filantropi.patrumaini.ro/2017/

Afla mai multe pe  www.patrumaini.ro   iconfb